e-pošta 3ddesignmedia@gmail.com
pokličite 040 418 122

3D MODELIRANJE & ANIMACIJA

Poleg izdelave aplikacij za obogateno in navidezno resničnost se soočamo tudi z izzivi 3D oblikovanja, od majhnih preprostih objektov do velikih bolj kompleksnih, saj mora biti objekt za obe resničnosti pripravljen primerno optimizirano za pravilno ter hitro delovanje. V 3D tehniki lahko ustvarimo različne prostore, objekte, parke, logotipe, prototipe, modele za 3D print in še kaj – vse od najmanjšega elementa do največjega. Modeliranje se lahko naredi glede na dogovor, skico, načrt, tloris, sliko ali kako drugače. Končni obliko poskušamo vnesti čim več življenja in realnosti, zato je pomemben vsak najmanjši detajl.

Vsem tem 3D objektom pa lahko vdahnemo še življenje z animacijo, ki jo pripravimo glede na želje in združimo v končen animiran video. Animacija se v današnjem času uporablja že na veliko področjih, od reklam do filmske produkcije. Z animacijo lahko vašim izdelkom vdahnemo življenje, ali pa video postane bolj zanimiv in privlačen. Vse 3D modele in pripravljene animacije pa lahko v nadaljevanju uporabimo tudi v okolju obogatene ali navidezne resničnosti.

3D modeliranje za reklamo

Preprosta predstavitev otroške sobe

3D OBJEKTI

Poustvarjanje najrazličnejših 3D objektov, vse do najmanjše podrobnosti, da objektu vdahne življenje in čim bolj realno podobo. 3D modeliranje logotipov, prototipov, posameznih izdelkov za predstavitev strankam, objekti za oglaševanje ali drugo uporabo.

Objekt poustvarimo glede na vaše želje, skice, slike ali drug material. Skupno definiramo celotno obliko objekta, ki ga potem izdelamo glede na dogovor. Izdelava po posameznih fazah, da bo kočni objekt ustrezal vašim željam.

Napišite vaše želje, mi pa bomo poustvarili objekt. 3D modeliranje lahko združimo z izdelavo aplikacije za pametne naprave z uporabo obogatene resničnosti, modeliranje za navidezno okolje ali modeliranje za končno 3D upodabljanje za uporabo na spletu, katalogu, reviji ali kje druge. Pomagamo vam v najboljši luči prikazati objekt namenjen vašim strankam.

ARHITEKTURA

Poustvarjamo najraličnejše prostore – pisarne, dnevne sobe, kuhinja, otroška soba, spalnica in drugo (notranji prostori) ali parki, urbani prostor, soseske in drugo (zunanji prostori). Lahko pa poustvarimo celotne hiše, bloke, hotele ali druge objekte, ki jih potrebujete pri svojem delu. Vse skupaj pa potem umestimo glede na izbrano urbano področje.

Poustvarjanje objektov glede na načrte, tloris, skice, slike ali drugi material. Prostore v celoti tudi opremimo, teksturiramo in osvetlimo. Po željah pripravimo modele za 3D upodabljanje, obogateno resničnost, navidezno resničnost ali animacijo.

V sodelovanju z vami pripravmi celotno arhitekturno področje, pa naj bodo to notranji ali zunanji prostori. Po skupnem sestanku in dogovoru o izgledu vam v celoti pripravimo 3D okolje kot si ga želite, ki ga lahko potem nadaljnje predstavite svojim strankam.

3D OBJEKTI ZA AR & VR

Kot že omenjeno za vas pripravimo najrazličnejše 3D objekte, stavbe in druge prostore za uporabo v navidezni resničnosti ali v aplikaciji z obogateno resničnost. Svojim strankam lahko ponudite nekaj več, ali obogateno vsebino ali potop v virtualno okolje.

Napišite vaše želje, mi pa vam bomo pripravili celotno ponudbo, vašim objektom pa lahko tudi vdahnemo življenje z animacijo. Odpiranje, zapiranje, premikanje, letenje, padec ali druge možnosti interaktivnosti na zahtevo.

INFO ANIMACIJA

Imate nov izdelek, storitev ali drug element, ki še ni v popolni obliki, torej še ni prešel v fazo končnega izdelka, pa ga radi predstavili vaši publiki? Glede na vaše predloge, smernice in želje vam pripravimo predstavitveno animacijo. Na koncu vam jo izvozimo v želen format in v želeni resoluciji – za televizijo, splet ali drugi video predvajalnik.

Priprava predstavitvene animacije za izdelek (prikaz podrobnosti izdelka, prikaz delovanja in drugo), storitev (predstavitev vaše storitve) in drugi elementi glede na vaše želje in predloge. Prepustite nam celoten postopek, od modeliranja do končnega izdelka. Ob tem pa bomo upoštevali vaše želje in predloge.

ANIMACIJA ZA VIDEO

Potrebujete animacijo za video posnetek, reklamo, film ali drugi video material? Oblikujemo vam 3D model, ga oživimo (animiramo) in pripravimo za uporabo v dogovorjenem programu. Dodajte svojemu video posnetku dodatno vsebino, ki je drugače ne morete imeti.

Napišite vaše želje, predloge in končni cilj, mi pa vam bomo pripravili animacijo glede na vaše smernice. Obenem pa vam bomo svetovali kako animacijo še izboljšati ali kaj bi bilo dobro popraviti. S skupnim sodelovanjem pripravimo animacijo, ki jo boste z veseljem pokazali svojim strankam.

ANIMACIJA PO MERI

Imate scenarij ali idejo, katero bi želeli spraviti v življenje. Glede na predloge vam pripravimo animacijo po meri. Od samega začetka procesa do konca – modeliranje, teksturiranje, osvetljevanje, animacija in upodabljanje. Animacijo ustvarimo glede na vaše želje in predloge ter glede na končni namen uporabe.

Pošljite nam vaše želje, mi pa vam bomo pripravili ponudbo, ki bo zavzemala celoten postopek produkcije do končne animacije. Izdelamo vam animacijo, katero boste z veseljem odnesli v svet in jo pokazali končnemu uporabniku.