e-pošta 3ddesignmedia@gmail.com
pokličite 040 418 122

VRsolution REŠITVE

OBOGATITEV TURIZMA

SPREMINJAMO TURIZEM KOT GA POZNAMO!

Turizem in njegovi udeleženci se vedno bolj spreminjajo, saj ne gre več le za oglede z vodnikom, ampak za ustvarjanje zgodb in unikatnih doživetij. Vedno je potrebno najti pravo rešitev za izbrano lokacijo. Ena izmed teh je tudi spreminjaje in nadgrajevanje turizma z obogateno ali navidezno resničnostjo, s čimer lahko turista oziroma obiskovalca bolj približamo doživetjem. Bolj nazorno lahko prikažemo zgodovino, sedanjost ali prihodnost, obenem pa jih bolj vključimo v samo doživetje.

VIDEO 1 | VIDEO 2VIDEO 3VIDEO 4


OHRANJANJE DEDIŠČINE & OBUJANJE ZGODOVINE

REKONSTRUKCIJA NEPREMIČNE ALI PREMIČNE DEDIŠČINE IN PRIKAZOVANJE NEVIDNE ALI DELNO VIDNE ZGODOVINE!

S pomočjo različnih virov – zapisi, slike, skice, načrti, fotografije in drugi – lahko v 3D tehniki rekonstruiramo različno nepremično in premično dediščino ali prikažemo delno vidno ali nevidno zgodovino za prikaz v obogateni ali navidezni resničnosti, ali preko animiranega video posnetka pripravimo predstavitev lokacije. Za druge namene prikaza se lahko pripravi tudi slike ali model za rekonstrukcijo s pomočjo 3D tiskalnika. Potrebna je podrobna dodelava samega 3D modela, kot tudi kasneje tekstur za čim boljši prikaz, s čimer se lahko vrnemo v zgodovino in doživimo tisti čas.

VIDEO 1 | VIDEO 2VIDEO 3


VIRTUALNI SPREHODI

SEJMI, SALONI, PREDSTAVITVE V REALNEM ČASU!

Z virtualnimi sprehodi lahko v realnem času predstavite svoje podjetje, vzpostavite sejem ali salon preko naglavnega VR seta ali preko spleta kar v brskalniku vaše stranke. Prinesite vašo podjetje v domove in se predstavite na povsem drugačen in poglobljen način. Prvoosebna izkušnja v 360° stopinjskem pogledu ter  ob realnem sprehodu po prostoru z dodelano interaktivnostjo. Bodite del okolja in ga skupaj s strankami poustvarjajte vašo podobo.


VIRTUALNA TRGOVINA

SPREMINJAMO NAVADE SPLETNEGA NAKUPOVANJA!

Pričnite s prodajo vaših izdelkov na povsem drugačen, uporabniško bolj privlačen, vključujoč in poglobljen način s pomočjo virtualnega sprehoda, kar preko brskalnikov ali naglavnih VR setov. Interaktivno nakupovanje, poglobljeno informiranje in spremenjena uporabniška izkušnja. S tovrstno trgovino, boste odstopili od današnjih okvirjev navadne spletne trgovine in spremenili navade vaših kupcev, obenem pa tudi način prodaje izdelkov. S personalizirano 3D virtualno trgovino z interakcijo v prvi osebi v realnem času.


NADGRADNJA MARKETINA | OBOGATENA TISKOVINA | INTERAKTIVNA VSEBINA | DRUGO

NOVI PRISTOPI V MARKETINGU, TISKOVINI IN DRUGIH IZDELKIH TER INTERAKTIVNA VSEBINA, S ČIMER DODAJATE GLOBINO IN UPORABNIŠKO PRIVLAČNOST!

Z uporabo obogatene in navidezne resničnosti lahko uporabite nov pristop v marketinških in drugih promocijskih akcijah. Naj te postanejo interaktivne, uporabniško zanimive in poglobljene. Dodajte novo dimenzijo in stopite korak dlje pri komuniciranju in informiranju vaših strank, s pomočjo igrifikacije, inovatinimi pristopi, interaktivnimi akcijami in več. Stopite iz standardnih okvirjev in pričnite razmišljati izven le-teh.

VIDEO 1 | VIDEO 2VIDEO 3VIDEO 4VIDEO 5VIDEO 6VIDEO 7VIDEO 8


INTERAKTIVNA UMETNOST

UMETNOST V NOVI DIMENZIJI!

Umetnosti in drugim umetniškim delom vdahnemo življenje, da le-ti povedo svojo zgodbo na bolj privlačen in interaktiven način. 2D slika lahko tako postane 3D okolje v katerega postavimo opazovalca ter mu tako povemo svojo zgodbo. Z oživljanjem umetnosti dobimo novo dimenzijo sporočanja in podajanja lastnih misli ter idej. S pomočjo obogatene resničnosti v izbranem okolju, zunaj ali notri, postavimo virtualno galerijo. Ali pa pripravimo čisto pravi sprehod v navidezni resničnosti za ogled razstave.


NAČRTOVANA NEPREMIČNINA

PREDSTAVITE NOVOGRADNJO ŠE PRED PRIČETKOM GRADNJE!

Na lokaciji gradnje lahko predstavite svoj še ne zgrajen objekt in tako bodoče kupce/stranke popeljete v realnem času skozi virtualno novogradnjo, s čimer lahko pospešite prodajo namestitev. V celoti s 3D tehniko pripravimo hišo glede na vaše želje in načrte ter postavimo na izbrano lokacijo, da si jo lahko stranke ogledajo ob izbranem terminu ali ob katerem drugem času. Sprehod skozi nepremičnino z možnostjo spreminjanja barv, elementov in druge možnosti.


VZPOREDNI SVETOVI

VSTOPITE V POVSEM NOV SVET V REALNEM ČASU!

Stopite v vesolje, živalski vrt, rudniški jašek, pomorski svet ali v kateri drug svet po vaših željah. To je sedaj mogoče s pomočjo obogatene in navidezne resničnosti, stopite skozi vrata v vašem okolju s pomočjo vaše pametne naprave in doživite svet vaših sanj. Ali pa si nataknite naglavni VR set in se poglobite v vesoljsko dogodivščino. Skupaj z nami lahko stopite v povsem nov svet in dožitive kar mogoče nikdar nebi.

VIDEO 1


DOKUMENTACIJA DEDIŠČINE

VIDEO DOKUMENTACIJA (NE)PREMIČNE DEDIŠČINE!

Dokumentiranje dediščne s pomočjo videa ter prestavitev s sinhronizirano naracijo za predstavitvene namene. Ustvarjanje video dokumentarnih zgodb ter predstavitev del, ki so pustila svoj pečat v svetu. Predstavitev obstoječe dediščine, ki ni vsakodnevno dosegljiva za ogled.

VIDEO 1 | VIDEO 2