e-pošta 3ddesignmedia@gmail.com
pokličite 040 418 122

TaleUp – Ustvarjamo zgodbe!

TALE UP aplikacija ustvarja zgodbe za vas, odkriva objekte okoli vas in vam omogoča najučinkovitejšo izkušnjo okolice. S pomočjo obogatene resničnosti odkriva objekte v okolici ter s tem omogoča poglobljeno dojemanje 3D vsebine. Objekt se na izbrani lokaciji prikaže v pravi velikosti, kar omogoča, da se obiskovalec sprehodi okoli ali znotraj objekta. Ob njem pa se lahko tudi fotografira in tako shrani spomin na obisk.

Aplikacija bogati tudi posamezne produkte partnerjev, kot na primer vizitko agencije Dragon Lines, izdelke čokoladnice Cukrček in logotip Nature2020. Izdelki so označeni z oznako AR+.

Več o aplikaciji si lahko preberete na povezavi TaleUp – Ustvarjamo zgodbe!

V kolikor se ukvarjate s turizmom oziroma turistično dejavnostjo ali bi želeli prikazati dediščino, zgodovino ali turistično zanimivo vsebino nas lahko kontaktira na e-pošto taleupapp@gmail.com. V okviru aplikacije se lahko pripravi tudi virtualnega vodnika po učni ali tematski poti, obogati informacijske table in še več. Pišite nam in skupaj bomo našli primerno rešitev za vašo lokacijo oziroma izdelke.